Contacteer ons

Contact Persoon : Lanbooxie

Telefoonnummer : +86 15527360208

WhatsApp : +8615527360208

Free call

Geosun Samenwerking met Aceinna, een van 's werelds toonaangevende ontwikkelaars van traagheidsbasisgeleiding en navigatiesysteem

April 9, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Geosun Samenwerking met Aceinna, een van 's werelds toonaangevende ontwikkelaars van traagheidsbasisgeleiding en navigatiesysteem

Geosun UAV LiDAR-scansystemen selecteren ACEINNA als IMU-provider

ACEINNA, een van 's werelds toonaangevende ontwikkelaars van op traagheid gebaseerde geleidings- en navigatiesystemen voor autonome voertuigen en geautomatiseerde machines, heeft vandaag aangekondigd dat Geosun, een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van op LiDAR gebaseerde navigatiesystemen voor drones en op afstand bediende voertuigen (ROV's), heeft ACEINNA gekozen om de Inertial Measurement Unit (IMU) sensoren te leveren die essentieel zijn voor zeer nauwkeurige mobiele positionering en navigatie.

Geosun UAV LiDAR scanning systems selects ACEINNA as IMU provider

Geosun integreert ACEINNA's OpenIMU330BI en IMU383 IMU's in hun verschillende LiDAR-scansystemen die worden gebruikt om te helpen navigeren en drone-systemen in de lucht te begeleiden, met name die welke worden gebruikt bij een verscheidenheid aan constructieplanning en kaartbewerkingen.

"We zijn verheugd om samen te werken met Geosun, China's toonaangevende ontwikkelaar van geleidingssystemen voor hun LiDAR-scansystemen", zei Dr. Yang Zhao, voorzitter en CEO van ACEINNA. "We werken met hen samen om onze krachtige traagheidsnavigatiehardware en -algoritmen te integreren in hun verschillende lijnen van LiDAR-scanoplossingen."

Geosun UAV LiDAR scanning systems selects ACEINNA as IMU provider

ACEINNA's OpenIMU330BI en IMU383 IMU's zijn uiterst betrouwbaar en bieden een nauwkeurigheid tot 1,3 graden/uur.

Deze drievoudig redundante IMU-oplossingen (zowel hardware als software) zijn eenvoudig te integreren en bieden kosteneffectieve begeleidings- en navigatieoplossingen voor een breed scala aan autonome voertuigen, waaronder mappingdrones, robotbezorging, zelfrijdende auto's en taxi's, ADAS-systemen, elektronische stabiliteit controle, Lane Keeping-toepassingen, enz.

Geosun UAV LiDAR scanning systems selects ACEINNA as IMU provider

"De betrouwbare, nauwkeurige prestaties van IMU's van het merk ACEINNA hebben ertoe bijgedragen dat onze LiDAR-scansystemen zeer goed verkopen", zei Dr. Hongxing Sun, CEO van Geosun. “Ze zijn enorm populair bij onze klanten.En in de toekomst, op basis van ons wederzijds begrip en onze voordelen, zijn we van plan om onze samenwerking met ACEINNA verder te versterken.”

Geosun UAV LiDAR scanning systems selects ACEINNA as IMU provider

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@geosunlidar.com
+8615527360208
lanbooxie
lanboo.xie
+86 15527360208