Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd

GEOSUN LiDAR-scansysteem, verrijk uw rijkdom

Huis
Producten
Over ons
Fabrieksrondleiding
Kwaliteitscontrole
Neem contact op
Vraag een offerte aan
Gevallen
Thuis

Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd

China Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd certificaten
China Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd certificaten
Tot zover goed.

—— Meneer Khairil

Heel goed

—— Meneer Omar

De prestaties zijn erg goed, ik ben zeer tevreden over de hardware

—— Meneer Johan

Ik ben erg blij met de puntdichtheid van de puntenwolk ... Heel veel detail

—— Dhr. SK

Jij bent de beste

—— Meneer Robert

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd
LiDAR training en studie LiDAR-training aan de universiteit van Wuhan Samenwerking INTERGEO De 8e China Surveying and Mapping Geographic Information Technology Equipment Expo De 8e China Surveying and Mapping Geographic Information Technology Equipment Expo Tentoonstelling Geosun Office LiDAR-demo in het Filipijns Mapping & Survey in Chili
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Wereldwijd
Merken : Geosun
Aantal werknemers : 30~50
Jaarlijkse omzet : 500000-1000000
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 40% - 50%

GEOSUN Inleiding

Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd. (hierna GEOSUN genoemd), is een hightech onderneming gebaseerd op volledig onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten en toegewijd aan de toepassing van GNSS-, INS- en GIS-expertise, die georuimtelijke locatie-informatie en positioneringsnavigatie biedt. oplossingen voor verschillende doeleinden.Focus op de geïntegreerde toepassing van het BDS-navigatiesysteem.

De bedrijfsactiviteiten van Geosun omvatten voornamelijk plaatsbepaling via satellietnavigatie, geïntegreerde navigatieplaatsing, geografische informatie op afstand en de ontwikkeling, productie, verkoop en technisch advies van LiDAR-scansystemen, POS-systemen, PPK- en RTK-apparatuur;

De producten van Geosun worden veel gebruikt in landbronnen, transport, digitale steden, waterbeheer, elektriciteit, landmeetkunde en kartering, milieubescherming, landbouw, bosbouw, navigatie, nationale defensie en vele andere gebieden, en bieden complete oplossingen.

 

Bedrijfsprijzen
GEOSUN heeft 19 octrooien voor uitvindingen, 9 octrooien voor gebruiksmodellen, 8 auteursrechten op software en meer dan 40 oplossingen verkregen.En heeft ook ISO9001: 2008-certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem, nationale militaire standaardcertificering en dual-soft-certificering verkregen.

Intellectuele eigendom en prestaties.

China Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

GEOSUN is gelegen in East Lake Hi-tech Zone Wuhan City, hoofdstad van de provincie Hubei.Met een werkgebied van meer dan 800 vierkante meter biedt het een goede en comfortabele omgeving voor het GEOSUN-team.

China Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

GEOSUN besteedt niet alleen aandacht aan technologie, maar behoudt ook de productievoordelen door middel van geavanceerde apparatuur en gereedschappen, evenals het steeds toenemende technologieniveau.GEOSUN heeft niet alleen een assemblagelijn die kan worden aangepast aan meerdere werkmedia, maar ook gecombineerd tot een hoogwaardig, zeer efficiënt machineproductieproces met de evaluatie van het lasproces, een efficiënt assemblageproces en unieke testapparatuur.

China Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

Met de ontwikkeling van geavanceerde technologie en ervaringen op de achtergrond, zijn GEOSUN-producten welkom en populair bij klanten van over de hele wereld.Er zijn veel klanten die GEOSUN bezoeken.

China Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

 

GEOSUN organiseert regelmatig technische ondersteuningstraining voor lidar-systeemapparatuur en vluchtuitvoering, en vereist ook dat binnenlandse en buitenlandse dealers training en begeleiding bieden aan lokale klanten.

China Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

 

Het lidar-systeem wordt veel gebruikt bij het verwerven van 3D-ruimtelijke informatie bij landmeetkunde, elektriciteit, bosbouw, landbouw, ruimtelijke ordening, geologische rampen en mijnveiligheid.

China Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

Elk jaar zijn er soorten tentoonstellingen op het gebied van mapping & survey-velden, en GEOSUN is er.

China Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6

 

 

Teelt van professionele kwaliteit van medewerkers.We zullen een bedrijfscultuur opbouwen en een samenhangend en proactief team bouwen met het tijdschrift "GEOSUN", de website tussen de sites en de technologieforums van GIS.

Geest van de werknemer
Diligence - Toewijding, zoeken naar waarheid en pragmatisme
Agressiviteit - Nooit tevreden, streef naar uitmuntendheid
Samenwerking - Volg het grote geheel, verenig en werk samen

China Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 7

China Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 8

 

 

 

Contactgegevens
Wuhan Geosun Navigation Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Lanbooxie

Tel.: +86 15527360208

Fax: +86-27-87504895

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)